Emistyl®30 bevat een gestandaardiseerd gemberextract met een hoge concentratie aan gingerolen dat als doel heeft uw spijsverteringsproblemen te helpen verlichten, ongeacht of die te wijten zijn aan een zwangerschap, overmatig eten of een reis.

Een tevredenheidsenquête is uitgevoerd bij mensen met spijsverteringsproblemen*. Het resultaat is overduidelijk. 9 op de 10 personen zegt tevreden te zijn over het effect van Emistyl®30 op hun spijsverteringsproblemen. De deelnemers aan deze studie maakten melding van de volgende eigenschappen van Emistyl®30:

  • Emistyl®30 werkt en verlicht snel
  • Dankzij de kleine capsules is Emistyl®30 gemakkelijk in te nemen. Emistyl®30 kan met of zonder water ingenomen worden.
  • Natuurlijk product met een hoge gebruiksveiligheid

*Medistrat, Satisfaction survey Emistyl, Research in patients, August 14th 2019

Gember,
de doeltreffende oplossing

Het is al sinds de oudheid bekend dat gemberwortel de spijsvertering verbetert. Heel wat later is uit wetenschappelijk onderzoek gebleken dat gember tal van werkzame stoffen bevat: de gingerolen 6, 8 en 10. De farmacologische werking is vooral toe te schrijven aan gingerol-6.

De werkzame stoffen in deze plant ondersteunen een goede spijsvertering. Zelfs de Wereldgezondheidsorganisatie raadt aan om gember te gebruiken bij spijsverteringsproblemen, en sinds 1999 ook voor de verlichting van spijsverteringsproblemen bij zwangere vrouwen. Gember is veilig in gebruik: er zijn geen bekende bijwerkingen.

Informatie over gember

Hoe kiest u voor het beste van gember?

Als u een product kiest om uw spijsverteringsproblemen te verlichten, dient u aan drie factoren aandacht te schenken:

  • Bevat het product een gestandariseerd gemberextract?
  • Hoe hoog is de concentratie van gingerolen?
  • • Maakt de vorm van het product het mogelijk om het in alle omstandigheden in te nemen?
Klik op de link hiernaast en we bezorgen u een gratis proefverpakking van Emistyl®30, zodat u in alle omstandigheden en volkomen veilig een rustige maag kunt hebben.
Vraag uw gratis proefverpakking aan