Het gebruik van Emistyl®30 tijdens de zwangerschap is goedgekeurd!

Waarom veroorzaakt een zwangerschap spijsverteringsproblemen?

Tijdens de eerste drie maanden van hun zwangerschap hebben veel vrouwen last van spijsverteringsproblemen. Volgens wetenschappers zijn die ongemakken op meerdere manieren te verklaren: een stijging van de hormoonspiegel, de aanwezigheid van een bacterie in de maag of stress.

Die spijsverteringsproblemen kunnen het begin van een zwangerschap verpesten en tot frustraties leiden bij zwangere vrouwen. Zo kunnen ze het gevoel krijgen dat ze niet meer ten volle kunnen genieten van mooie momenten met dierbaren.

De spijsverteringsproblemen hebben niet alleen invloed op het sociale leven van zwangere vrouwen. Ook beroepsmatig kunnen ze het frustrerende gevoel krijgen dat ze zich niet meer zo volledig kunnen inzetten als ze zouden willen.

Waarom zou u voor Emistyl®30 kiezen?

Emistyl®30 is een voedingssupplement dat bestaat uit een gestandardiseerd gemberextract, zodat u altijd verzekerd bent van de werkzaamheid en de veiligheid.

Bovendien biedt Emistyl®30 u de volgende voordelen:


  • Een hoge dosis gingerolen die uw spijsverteringsproblemen snel verlicht

  • Kleine, zachte capsules, zodat Emistyl®30 in alle omstandigheden ingenomen kan worden

  • Natuurlijk product dat geen risico inhoudt tijdens uw zwangerschap
Virginie
“Tijdens mijn eerste
zwangerschap voelde ik me
voortdurend misselijk.”

Tamara (42, Luik)

“Ik ben zes maanden zwanger en ik voel me prima. Bij mijn eerste dochtertje Luna was dat wel anders. Voortdurend misselijk, ontelbare keren overgeven ... tot de dag dat ik beviel. En niet alleen de voorspelde ochtendmisselijkheid, maar de hele dag door. Vaak wanneer ik iets gegeten had, maar ook vaak zonder duidelijke oorzaak. Ja, de mensen rond mij zeiden dat dat kwam door stress, door verkeerde voedingskeuzes, door te weinig rust. Een keer vertelde iemand me zelfs dat het normaal was, dat ik nu eenmaal moest lijden om een gezonde baby op de wereld te zetten. Allemaal onzin, die adviezen hielpen niet. Mijn eerste zwangerschap was verschrikkelijk.”

Gebruiksaanwijzingen:

  • Zwangere vrouwen: max. 2 capsules per dag
  • Er mag niet op de capsule gekauwd worden
  • In te nemen met of zonder water
gemberwortel

Hebt u nog vragen?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen door op onderstaande knop te klikken

Stel een vraag over Emistyl®30
Klik op de link hiernaast en we bezorgen u een gratis proefverpakking van Emistyl®30, zodat u in alle omstandigheden en volkomen veilig een rustige maag kunt hebben.
Vraag uw gratis proefverpakking aan