Emistyl®30 : Zorgt ervoor dat uw reizen aangenaam blijven.

Waarom voelen we ons slecht in een rijdend voertuig?

Reizen met de wagen, de boot, de trein of het vliegtuig verstoort uw evenwichtszintuig. Uw ogen zien dat u zich verplaatst en dat er veel beweging is rondom u, maar uw lichaam blijft in rust. Het evenwichtsorgaan bevindt zich in het inwendige oor, net naast de zone die uw maag aanzet om te reageren. Daarom hebt u geen spijsverteringsproblemen als u bijvoorbeeld wandelt, fietst of zelf aan het stuur zit.

Die ongemakken kunnen aanleiding geven tot systematische stress voorafgaand aan een reis, waardoor een moment dat normaal fijn is onaangenaam wordt voor u en uw dierbaren.

Waarom zou u voor Emistyl®30 kiezen?

Emistyl®30 is een voedingssupplement dat bestaat uit een gepatenteerd extract, zodat u altijd verzekerd bent van de werkzaamheid en de veiligheid.
Concreet zal Emistyl®30 u helpen om weer plezier te krijgen in uw reizen dankzij de volgende voordelen:


 • Product met een hoge dosis gingerolen dat uw spijsverteringsproblemen snel verlicht.

 • Kleine, zachte capsules, waardoor u Emistyl®30 gemakkelijk kunt innemen tijdens uw reizen.

 • Reis volkomen veilig zonder slaperigheid.
Michael
“Ik vermeed uitjes, want ik volde me altijd misselijk onderweg.”

Michael (30, Hasselt)

“De dag dat je op reis vertrekt, is voor bijna alle mensen een moment om naar uit te kijken. Ik vond er niets plezierigs aan, en dit al sinds mijn kindertijd. Mijn zus hielp papa enthousiast met het inladen van de auto en nestelde zich goed geïnstalleerd op de achterbank.

Ik hoopte stiekem gewoon dat we geen ontelbare keren zouden moeten stoppen, omdat ik weer eens moest overgeven. Later, toen ik ouder werd, leerde ik dat die misselijkheid me ook overviel op een boot of een vliegtuig.

Er zijn ergere dingen in de wereld, ik weet het. Maar ik begon uitvluchten te zoeken om niet te lang in de auto te moeten zitten, of om geen verre reizen te moeten maken. Ik heb hulpmiddeltjes genomen. Daar werd ik echter futloos en moe van, ook niet leuk bij het begin van een vakantie.”

Gebruiksaanwijzingen:

 • Volwassenen en adolescenten vanaf 12 jaar:
  max. 3 capsules per dag

 • Kinderen:
  van 6 tot 12 jaar, max. 1 capsule per dag

 • Zwangere vrouwen:
  max. 2 capsules per dag

 • Niet op de capsule kauwen

 • Met of zonder water in te nemen

gemberwortel

Hebt u nog vragen?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen door op onderstaande knop te klikken

Stel een vraag over Emistyl®30
Klik op de link hiernaast en we bezorgen u een gratis proefverpakking van Emistyl®30, zodat u in alle omstandigheden en volkomen veilig een rustige maag kunt hebben.
Vraag uw gratis proefverpakking aan